Onze diensten voor particulieren

Haal meer uit uw inkomsten en vermogen

Steeds meer particulieren winnen advies in voor hun geldzaken en maken gebruik van financiële diensten. Een slimme keuze: goed financieel advies betaalt zich altijd terug en geeft rust. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan een gratis kennismakingsgesprek.

Aandacht voor uw financiën bij veranderingen in uw leven

Veranderingen in uw leven beïnvloeden uw financiën. Denk aan trouwen, kinderen, verhuizen, een nieuwe baan of eigen zaak, uw pensioen, schenken en nalaten. Wij adviseren u met plezier en laten u zien wat het beste resultaat oplevert in uw situatie.

Zeker weten dat u al uw kansen benut?

Twijfelt u of u alle aftrekposten in uw belastingaangifte benut en of u de juiste getallen in de juiste box invult? Of wilt u advies voor de juiste keuzes bij sparen en beleggen? U kunt bij ons terecht voor uw belastingzaken en het opbouwen van vermogen. Wij regelen het graag en goed.

Weten waar u aan toe bent met een financieel plan

Wilt u weten wat u nodig heeft om uw wensen waar te maken? Met een financieel plan heeft u de touwtjes in handen. Wij stellen met plezier een plan voor u op. U weet hierdoor exact waar u staat en wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u geen tijd om het financiële plan uit te voeren? Wij regelen het voor u en monitoren continu of u op koers ligt. U kunt ons ook inschakelen om een bestaand financieel plan te beoordelen of nieuw leven in te blazen.

TYPISCH GROENE HART FINANCIËLE DIENSTEN

  • Uw belangen staan voorop
  • Persoonlijk contact
  • Helder advies en duidelijke afspraken
  • Betrokken en doelgericht

Hoe kunnen wij u helpen?

Vertel wat uw wensen zijn

CONTACT
ALGEMEEN

085 - 06 400 25

U bereikt ons op
werkdagen tussen
9.00 en 18.00 uur.

.

MARCEL
VAN DER SCHAAF

Foto Marcel

06 - 86 86 54 47

SANDER CRAMER
VAN DEN BOGAART

06 - 86 84 88 06