Uw financiën en belastingzaken zijn onze prioriteit

Professioneel financieel advies door specialisten die naast u staan

Alles draait bij ons om u, uw gezin en/of uw bedrijf. Wie bent u en wat wenst u? Deze vragen kunt u van ons verwachten bij de kennismaking. Wij luisteren, inventariseren en vragen door.

Wie zijn wij?

Wij zijn Marcel van der Schaaf en Sander Cramer van den Bogaart. Samen vormen wij Groene Hart Financiële Diensten. Wij krijgen energie van financiële en fiscale vraagstukken en werken graag met mensen.

Alles onder één paraplu

Groene Hart Financiële Diensten is ontstaan uit de constatering dat veel mensen/bedrijven veelal gebruik maken van de diensten van meerdere financiële dienstverleners, maar dat het overzicht en/of de onderlinge samenhang vaak ontbreekt. Ook gaat veel tijd (en dus kosten) verloren aan het rondzenden van dezelfde financiële gegevens naar de diverse adviseurs.

Daarom Groene Hart Financiële Diensten: een samenwerkingsverband tussen Groene Hart Vermogensbeheer bv (vergunninghoudende beleggingsonderneming) en FPAplus (Financieel Persoonlijk Assistent) een full service adviesbureau voor integrale vermogensbegeleiding, financiële planning en fiscaal advies), waarbij alle financiële vraagstukken onder 1 paraplu kunnen worden behandeld.

Wij werken voor particulieren en bedrijven die een financieel vraagstuk graag goed geregeld wil hebben tegen acceptabele kosten. Dit kan betrekking hebben op Vermogensopbouw, – planning en -beheer, maar ook op fiscaal – en administratief advies.  We hebben een specifiek oog voor het grotere geheel van uw vraagstuk. Immers, uw financiën kennen een verleden en een toekomst, en vaak zijn er meerdere personen en/of vennootschappen bij betrokken. Onderlinge afstemming kan u veel besparen!

Persoonlijk

Het uitganspunt voor onze dienstverlening is dat Financieel Advies gaat over mensen. En hun individuele wensen. Persoonlijk contact is voor ons essentieel; we horen graag uw verhaal. We denken met u mee, en regelen het graag voor u.

Wij maken veel gebruik van de mogelijkheden die de huidige digitale wereld ons biedt. Dit betekent voor u dat we efficiënt voor u kunnen werken. En dit voordeel delen we graag met u.

Maar we maken tevens gebruik van ons gezonde verstand. En voor complexere vraagstukken werken we samen met een aantal gerenommeerde business partners.

Dit kunt u van ons verwachten

U profiteert van onze kennis en ervaring. Wij werken op basis van heldere afspraken, geven onafhankelijk advies, leveren maatwerk en wij zijn er als u ons nodig heeft.

OVER MARCEL

Ruim 30 jaar ervaring in accountancy, financiële dienstverlening en vermogensbeheer.

Onder andere gewerkt bij EY Accountants, de Amsterdamse Investeringsbank, het Instituut voor Beleggingen en Eureffect.

DSI geregistreerd.

06 – 86 86 54 47

OVER SANDER

Ervaren vermogensregisseur. Specialist in beleggen en beleggingsstrategieën.

De carrière van Sander begon in 1993 bij ABN AMRO. Daarna werkzaam geweest bij AIB en Instituut voor Beleggingen en Eureffect.

DSI geregistreerd.

06 – 86 84 88 06